Επιμορφωτικά Προγράμματα

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών προγραμμάτων ενηλίκων, της Εστίας, εντάξαμε το μάθημα του Ψηφιδωτού, την πανάρχαια τέχνη που παραμένει ζωντανή μέχρι και σήμερα.

Η ΕΣΤΙΑ, διευρύνοντας συνεχώς τα επιμορφωτικά της προγράμματα και εμπλουτίζοντάς τα με νέες δράσεις, ξεκινά μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας. Την τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων, θρησκευτικών σκηνών και η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων.

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης διοργανώνει Μαθήματα Σχεδίου και Ζωγραφικής για παιδιά από 5 έως 15 χρονών.

Η Εστία Νέας Σμύρνης, σεβόμενη της μακραίωνη Μικρασιατική μουσική παράδοση, εντάσσει στα Επιμορφωτικά της Τμήματα ένα ξεχωριστό Εργαστήρι εκμάθησης Παραδοσιακών Οργάνων.

Διδάσκονται χοροί απ’ όλη την Ελλάδα, Νησιωτική και Ηπειρωτική: Θράκη, Σαμοθράκη, Θάσο, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Κρήτη, νησιά του Αιγαίου, παράλια Μικράς Ασίας, Κωνσταντινούπολη, Καππαδοκία, Πόντο.

Στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ παραδίδονται μαθήματα φωτογραφίας.

Το αρχαιοελληνικό ζατρίκιο, γνωστό σε όλους μας ως σκάκι, αποτελεί το μακροβιότερο μάθημα που παραδίδεται στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης.

 

Το Μπριτζ είναι το δημοφιλέστερο πνευματικό παιχνίδι σε όλο τον κόσμο, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που αναπτύσσει τη σκέψη, την ομαδικότητα και παράλληλα μας ψυχαγωγεί.

Το πρόγραμμα καλλιτεχνικών μαθημάτων της Εστίας περιλαμβάνει επίσης τμήμα Χειροτεχνίας ενηλίκων για την εκμάθηση τεχνικών, όπως ζωγραφική σε ύφασμα, κεραμικό και γυαλί.

Η ιστορία της Μικράς Ασίας ξεδιπλώνεται και μέσα από τα κεντήματά της.

Παραδοσιακή, μικτή, τετραφωνική Χορωδία.

Το ρεπερτόριο της ομάδας περιλαμβάνει όλα τα είδη θεάτρου όπως το κλασσικό και το μοντέρνο, το αρχαίο δράμα και την αττική κωμωδία, το σύγχρονο ελληνικό και το ξένο θέατρο, το θέατρο του παραλόγου, το ποιητικό και επικό θέατρο, το παιδικό θέατρο κ.α..

Στο πλαίσιο του επιμορφωτικού έργου της ΕΣΤΙΑΣ παραδίδονται δωρεάν μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων για την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων γλωσσομάθειας.

×

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα