Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι

Το θεατρικό παιχνίδι προσφέρει διασκέδαση και ψυχαγωγία, δίνει την ευκαιρία στο παιδί να εκφραστεί και να επικοινωνήσει, καθώς και να γνωρίσει παίζοντας τον κόσμο γύρω του, αλλά και τον εαυτό του. Το θεατρικό παιχνίδι δημιουργεί ένα ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο το παιδί ακίνδυνα και χωρίς συνέπειες δοκιμάζει τον εαυτό του, τα όριά του, τις σχέσεις του με τους άλλους. Τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση του και αυξάνει τη δημιουργικότητα του.
Επίσης, το να παίζουμε με τους άλλους, μας επιβάλλει να είμαστε σαφείς και κατανοητοί, να μπορούν να μας βλέπουν και να μας ακούν οι άλλοι. Μας υποχρεώνει, δηλαδή, να διατηρούμε ένα κριτικό βλέμμα σ’ αυτό που κάνουμε. Με τους αυτοσχεδιασμούς, το παιδί ασκεί την συγκέντρωση και την φαντασία του.
Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά...!

 

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν από τον Οκτώβριο του 2018.

Καλό καλοκαίρι!


Η Επιμορφώτρια κα Χριστίνα Πλατανιώτη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και έχει αποφοιτήσει με άριστα από τη Ανώτερη Δραματική σχολή ΒΕΑΚΗ.
Η καλή της σχέση με τα παιδιά την οδήγησε στο εκπαιδευτικό κομμάτι του θεάτρου και τη διδασκαλία του θεατρικού παιχνιδιού καθώς και του Εκπαιδευτικού Δράματος.
Αποφοίτησε από το διετές εργαστήρι του Θεάτρου Πόρτα ''ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ''
Έχει παρακολουθήσει θεατρικά σεμινάρια με τον Κώστα Φιλίππογλου, τον Θωμά Μοσχόπουλο, τη Σοφία Πάσχου, το Γιάννη Μαργαρίτη, την Εριφύλη Στεφανίδου κ.α.
Από το 2005 μέχρι σήμερα εργάζεται επαγγελματικά στο θέατρο και την τηλεόραση και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους σκηνοθέτες και θέατρα.
Τα τελευταία έξι χρόνια διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε σχολεία, θέατρα και εργαστήρια.

 

 

 3ος όροφος


Πληροφορίες & Εγγραφές στα τηλέφωνα 210 93 30274 & 210 93 33702
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 12:00 το πρωί στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

 

 

×

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα