18/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Αγαπητά Μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, με βαθιά συναίσθηση ευθύνης απέναντι στα Μέλη του και έπειτα από ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε κατά την έκτακτη συνεδρίασή του, στις 16/3/2020, αποφάσισε την αναβολή της οριζόμενης από το ισχύον καταστατικό Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών, η οποία είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020.

Η προαναφερόμενη ομόφωνη απόφαση του έκτακτου Δ.Σ. ελήφθη σεβόμενη και προς εκτέλεση των οδηγιών που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας και αφορούν τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2, σύμφωνα με τις οποίες συστήνεται αυστηρά οι άνθρωποι ηλικίας άνω των 70 ετών, καθώς και οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα να παραμένουν εντός της οικίας τους και να αποφεύγουν να συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις και δημόσιες συναθροίσεις.

Ο ορισμός της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της ΕΣΤΙΑΣ, θα λάβει χώρα αμέσως μόλις υπάρξει απόφαση από τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Υγείας για ανάκληση των ανωτέρω αποφάσεων και θα είναι απολύτως ασφαλής η διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Προς τούτο δε, θα υπάρξει άμεση και έγκαιρη ενημέρωση όλων των Μελών με νεότερη επιστολή.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ                                                  ΣΟΦΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

Κατάλαβα