ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Αρχείο Εκδηλώσεων 2018

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 | Ωρα 18:30

Ομιλία εις μνήμην του Σμυρναίου καθηγητή Μιχαήλ Α. Αναστασιάδη

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, τιμά την μνήμη του Σμυρναίου Καθηγητή της Ηλεκτρονικής Φυσικής του ΕΚΠΑ και μεγάλου ευεργέτη της ΕΣΤΙΑΣ, του αείμνηστου Μιχαήλ Α. Αναστασιάδη.
Ομιλητές θα είναι:
• Ο κος Γεώργιος Φιλοκύπρου, Ομότιμος Καθηγητής στο τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ, με θέμα: «Ο Καθηγητής Αναστασιάδης και η Ηλεκτρονική Φυσική και Πληροφορική του Εθνικού Πανεπιστημίου Αθηνών»
• Ο κος Εμμ. Νικολαΐδης, Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος, Διεύθυνση προγραμματισμού ΟΤΕ, με θέμα: «Μιχαήλ Αναστασιάδης, ένας πρωτοπόρος στην Ραδιοηλεκτρολογία»
• Ο κος Νικόλαος Βικέτος, Εκπαιδευτικός τέως Γ.Γ. της Ένωσης Σμυρναίων, με θέμα: «Ο Σμυρναίος Καθηγητής Μιχαλάκης Αναστασιάδης»
• Η κα Τόνια Καφετζάκη, Φιλόλογος/Ιστορικός, Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης, με θέμα: «Ο Μιχαήλ Αναστασιάδης και η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης»
Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κος Στράτος Θεοδοσίου, Αστροφυσικός Μέλος του σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Φυσικών και o κος Τάκης Φιλντίσης, Φυσικός στέλεχος Εκπαιδεύσεως, Α΄ Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Φυσικών. Θα προβληθεί βίντεο με φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του Καθηγητού.
Θα πραγματοποιηθεί απονομή τιμητικού διπλώματος μετά Μεταλλίου, στα Μέλη που συνεπλήρωσαν 15ετία.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Πάνος Χαλδέζος”

×

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα