ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Αρχείο Εκδηλώσεων 2019

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 | Ωρα 10:30

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Α.Π. 415
Ν. Σμύρνη, 18/3/2019

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Την 31η Μαρτίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., καλούνται τα Mέλη της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πάνος Χαλδέζος» του Μεγάρου της ΕΣΤΙΑΣ, σύμφωνα με τα άρθρα 13-20, 36-42 και 51 του Καταστατικού της με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέως της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
2. Διορθωτικές ενέργειες άρθρων του τροποποιημένου καταστατικού της 18ης Μαρτίου 2018 - Τροποποίηση του Καταστατικού.
3. Ενημέρωση επί της αντιδικίας της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης με τον Δήμο Νέας Σμύρνης που αφορά την ιδιοκτησία της ΕΣΤΙΑΣ και τις απαιτήσεις που έχει από τη μίσθωση των Σχολείων.
4. Ανάγνωση περίληψης των Πρακτικών της προηγούμενης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 18ης Μαρτίου 2018.
5. Υποβολή Εκθέσεως Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου του έτους 2018.
6. Υποβολή Οικονομικού Απολογισμού και Ισολογισμού 2018 της ΕΣΤΙΑΣ και των Κληροδοτημάτων της.
7. Υποβολή έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
8. Έγκριση των Πεπραγμένων και Οικονομικού Απολογισμού του 2018 και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε αστική ευθύνη.
9. Υποβολή και έγκριση Προϋπολογισμού 2019 της ΕΣΤΙΑΣ και των Κληροδοτημάτων της.
10. Πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου περί απονομής του μεταλλίου της ΕΣΤΙΑΣ στα Τακτικά Μέλη της, που συμπλήρωσαν 15ετία από την αρχική τους εγγραφή.

Σε περίπτωση τυχόν μη επιτεύξεως απαρτίας, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την 1η Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00, με τα ίδια θέματα της ως άνω Ημερησίας Διατάξεως.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Α. Κατά την προσέλευσή σας στην Τακτική Γενική Συνέλευση θα έχετε τη δυνατότητα να καταβάλλετε τις τυχόν οφειλόμενες συνδρομές σας.
Β. Ο Ισολογισμός – Απολογισμός θα διανεμηθεί στα Μέλη κατά την προσέλευσή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση. Για όσα από τα Μέλη επιθυμούν να ενημερωθούν νωρίτερα για τον Απολογισμό - Ισολογισμό, αυτοί αναρτώνται, 8 ημέρες πριν την Τακτική Γενική Συνέλευση, στους πίνακες ανακοινώσεων της ΕΣΤΙΑΣ.

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα