ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Αρχείο Εκδηλώσεων 2019

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 | Ωρα 19:00

Θεατρική παράσταση " Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και η εταιρεία υπηρεσιών θεατρικού θιάσου ΑΠΟΨΗ,
σας προσκαλούν στη συγκινητική κωμωδία του Ιάκωβου Μυλωνά
«Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».

«Η Ζωγραφιά του Θεού» του Ιάκωβου Μυλωνά, είναι μια συγκινητική κωμωδία, που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ όλα την αγάπη! Ένα έργο που μιλάει για ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες που η ιδιοφυία του άλλαξε τον κόσμο.
Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑΜΕΑ και στον περίγυρο τους. Ένα έργο που συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση. Ένα έργο που δείχνει ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Μια ποιοτική παράσταση εμπλουτισμένη με μπαλετικά χορευτικά από τη Λίμνη των Κύκνων. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες!
Όπως λέει η πρωταγωνίστριά μας μέσα στο έργο: «Όταν γεννήθηκα... νόμιζα ότι ο κόσμος δεν έχει αέρα... ακόμα το νομίζω αυτό».
Ας φροντίσουμε όλοι μαζί αυτά τα παιδιά, για να έχει η ζωή τους αέρα, όπως έχει για όλους μας.

- Το έργο έχει βραβευτεί και τελεί υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων!

Κείμενο, σκηνοθεσία - Ιάκωβος Μυλωνάς| Βοηθός σκηνοθέτη- Μαριάνθη Παραμύθη|Σκηνικά, κουστούμια - Ομάδα ΙΑΜΥ |Φωτισμοί - Ομάδα ΙΑΜΥ, Καλλιτεχνική επιμέλεια - Μαρία Τσολάνα, Φωτογραφίες| Βίντεο - Απόστολος Γιαννόπουλος| Επιμέλεια - Ναλίνη Μαρία Σπαθαράκη
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Στεφανία Γκουρνέλου, Εύη Καραδήμα, Κωνσταντίνα Μπάδρα, Ιάκωβος Μυλωνάς, Μαρία Χριστίνα Τζαβάρα

Διάρκεια 75 λεπτά

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ!

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα