ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Θεατρικό Παιχνίδι

Τετάρτη 17.00 - 18.00 ή 18.00 - 19.00 για παιδιά ετών 3-6


Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019
Πληροφορίες και εγγραφές στην Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή
Τηλέφωνο: 210 9333702 & 210 9330274
Ώρες: 10.00 - 14.00

 

 Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

 Επιμορφώτρια - εμψυχώτρια: κα Μαριάνθη Κυρίου

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης έχει την τιμή να συνεργαστεί με την ηθοποιό/ εμψυχώτρια Μαριάνθη Κυρίου για το παιδικό θεατρικό εργαστήρι.

«Αν το Θέατρο είναι η τροφή της αγάπης, τότε παίξε κι’ άλλο!»William Shakespeare


Το παιδικό θεατρικό εργαστήρι είναι ένα δημιουργικό συμβάν που προσφέρει στα παιδιά άμεση ικανοποίηση. Πρόκειται για μια διαδικασία έρευνας, εκμάθησης και δημιουργίας. Επίσης, αποτελεί μια πρακτική για την εξελικτική πορεία του παιδιού, μέσω της δημιουργικής έκφρασης του σώματος και της φωνής, συνδυάζοντας τον λόγο, το τραγούδι και τον χορό.
Κύρια δραστηριότητα για τα παιδιά θα αποτελεί το παιχνίδι με στοιχεία θεάτρου (μίμηση, αυτοσχεδιασμός, μουσικοκινητική αγωγή, σιωπή, παύση), με στόχο την απελευθέρωση της φαντασίας και την επικοινωνία μέσα από τα συναισθήματα. Μέσα από ερεθίσματα όπως ένα ποίημα, ένα τραγούδι, ένα παραμύθι, μια ιστορία, μια φωτογραφία, τα παιδιά αλληλεπιδρούν και ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους!

«Είμαστε φτιαγμένοι από τη ύλη που είναι φτιαγμένα τα όνειρα»W.S.

 

 

 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα