ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Θεατρικό Παιχνίδι

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης,
σας εύχεται "Καλό Καλοκαίρι".
Ραντεβού τον Οκτώβριο! 

 

 Sunset Beach

 

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης έχει την τιμή να συνεργαστεί με την ηθοποιό/ εμψυχώτρια Μαριάνθη Κυρίου για το παιδικό θεατρικό εργαστήρι.

«Αν το Θέατρο είναι η τροφή της αγάπης, τότε παίξε κι’ άλλο!»William Shakespeare
Το παιδικό θεατρικό εργαστήρι είναι ένα δημιουργικό συμβάν που προσφέρει στα παιδιά άμεση ικανοποίηση. Πρόκειται για μια διαδικασία έρευνας, εκμάθησης και δημιουργίας. Επίσης, αποτελεί μια πρακτική για την εξελικτική πορεία του παιδιού, μέσω της δημιουργικής έκφρασης του σώματος και της φωνής, συνδυάζοντας τον λόγο, το τραγούδι και τον χορό.
Κύρια δραστηριότητα για τα παιδιά θα αποτελεί το παιχνίδι με στοιχεία θεάτρου (μίμηση, αυτοσχεδιασμός, μουσικοκινητική αγωγή, σιωπή, παύση), με στόχο την απελευθέρωση της φαντασίας και την επικοινωνία μέσα από τα συναισθήματα. Μέσα από ερεθίσματα όπως ένα ποίημα, ένα τραγούδι, ένα παραμύθι, μια ιστορία, μια φωτογραφία, τα παιδιά αλληλεπιδρούν και ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους!
«Είμαστε φτιαγμένοι από τη ύλη που είναι φτιαγμένα τα όνειρα»W.S.

Πληροφορίες & Εγγραφές στα τηλέφωνα 210 93 30274 & 210 93 33702
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 12:00 το πρωί στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

 

 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα