ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Τμήμα Κιθάρας

Έπειτα από την έκδοση της υπ’ αρ. πρωτ Δ1α/ΓΠ.οικ.33465/31.5.2020 Κ.Υ.Α. στην οποία περιγράφεται η επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων - Σωματείων και σύμφωνα με τα νέα μέτρα προστασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ, αποφασίζει την επανέναρξη του μαθήματος ΚΙΘΑΡΑΣ, με ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, τηρώντας αυστηρά τους νέους κανόνες λειτουργίας.
Φυσικά, θα τηρηθεί το ανώτατο όριο συμμετεχόντων και οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

 

 

 

Έναρξη μαθημάτων: Από αρχές Οκτωβρίου 2019

Πληροφορίες και εγγραφές στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή
Τηλέφωνο: 210 9333702 & 210 9330274
Ώρες: 10.00 - 14.00

 Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

 

Επιμορφωτής - καθηγητής: κ. Μανώλης Ζαχείλας

Ο Μανώλης Ζαχείλας διδάσκει κλασική κιθάρα από το 2006. Πήρε πτυχίο κιθάρας στην τάξη του Αλέξανδρου Ζέρβα στο Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης και πτυχίο αρμονίας στην τάξη του Γιάννη Καραβία στο Μαιάνδριο Ωδείο. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην Πολιτιστική Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συμπράττει με διάφορα οργανικά, χορωδιακά και θεατρικά σύνολα και εργάζεται πάνω σε παραγωγές στο χώρο της μουσικής, του βιβλίου, του θεάτρου και του χορού.

Οι ώρες των μαθημάτων προγραμματίζονται σε συννενόηση με τον καθηγητή και τον μαθητή.

Επιμορφωτής - καθηγητής: κ. Βασίλης Μανθόπουλος

Ο Βασίλης Μανθόπουλος πήρε πτυχίο κλασσικής κιθάρας με καθηγητή τον Αλέξανδρο Ζέρβα. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το ΤΕΙ Λαμίας, καθώς και του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Production of Popular Music” MMus από το Kingston University του Ηνωμένου Βασιλείου. Τον Δεκέμβριο του 2018 εισήχθη στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά. Εκτός από τη μουσική διδασκαλία, ασχολείται με τη μουσική παραγωγή και συμμετέχει σε διάφορα μουσικά σχήματα ως session μουσικός.

 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα