ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Τμήμα Κιθάρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ «ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 – ΜΑΪΟΥ 2021»

Αγαπητά Μέλη, φίλες και φίλοι,

Παρακολουθώντας την ανακοίνωση των πρόσθετων μέτρων που εισηγήθηκε χθες τόσο η Ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων όσο και η Κυβέρνηση με σχετική ανακοίνωσή της για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού,
η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης, αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ του φετινού ΚΥΚΛΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
που καθιερωμένα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το διάστημα Οκτωβρίου – Μαΐου.

Δυστυχώς, με βάση την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων και έχοντας ως βασική προτεραιότητα την διασφάλιση της υγειάς όλων μας, παίρνουμε την απόφαση να αναβάλουμε την πραγματοποίηση του φετινού κύκλου Επιμορφωτικών Μαθημάτων, ευελπιστώντας η υγειονομική κρίση να υποχωρήσει το συντομότερο δυνατό ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε απρόσκοπτα στη διεξαγωγή τους.

Για μια ακόμη φορά θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική και συλλογική ευθύνη και να προσέξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ,

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την στήριξή σας στο έργο της ΕΣΤΙΑΣ.


 

Επιμορφωτής - καθηγητής: κ. Μανώλης Ζαχείλας

Ο Μανώλης Ζαχείλας διδάσκει κλασική κιθάρα από το 2006. Πήρε πτυχίο κιθάρας στην τάξη του Αλέξανδρου Ζέρβα στο Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης και πτυχίο αρμονίας στην τάξη του Γιάννη Καραβία στο Μαιάνδριο Ωδείο. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην Πολιτιστική Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συμπράττει με διάφορα οργανικά, χορωδιακά και θεατρικά σύνολα και εργάζεται πάνω σε παραγωγές στο χώρο της μουσικής, του βιβλίου, του θεάτρου και του χορού.

Οι ώρες των μαθημάτων προγραμματίζονται σε συννενόηση με τον καθηγητή και τον μαθητή.

Επιμορφωτής - καθηγητής: κ. Βασίλης Μανθόπουλος

Ο Βασίλης Μανθόπουλος πήρε πτυχίο κλασσικής κιθάρας με καθηγητή τον Αλέξανδρο Ζέρβα. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το ΤΕΙ Λαμίας, καθώς και του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Production of Popular Music” MMus από το Kingston University του Ηνωμένου Βασιλείου. Τον Δεκέμβριο του 2018 εισήχθη στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά. Εκτός από τη μουσική διδασκαλία, ασχολείται με τη μουσική παραγωγή και συμμετέχει σε διάφορα μουσικά σχήματα ως session μουσικός.