ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Τμήμα Κιθάρας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Παρακολουθώντας την εξέλιξη των μέτρων που εισηγήθηκε τόσο η Ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων όσο και η Κυβέρνηση με σχετική ανακοίνωσή της για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού,
η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης, αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
Το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα.
Για μια ακόμη φορά θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, καθώς το μέτρο αφορά στην μείωση της διασποράς της νόσου.
Για νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη λειτουργία των Επιμορφωτικών Τμημάτων θα σας ενημερώσουμε. 

Έναρξη μαθημάτων: Από αρχές Οκτωβρίου 2019

Πληροφορίες και εγγραφές στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή
Τηλέφωνο: 210 9333702 & 210 9330274
Ώρες: 10.00 - 14.00

 Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

 

Επιμορφωτής - καθηγητής: κ. Μανώλης Ζαχείλας

Ο Μανώλης Ζαχείλας διδάσκει κλασική κιθάρα από το 2006. Πήρε πτυχίο κιθάρας στην τάξη του Αλέξανδρου Ζέρβα στο Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης και πτυχίο αρμονίας στην τάξη του Γιάννη Καραβία στο Μαιάνδριο Ωδείο. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην Πολιτιστική Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συμπράττει με διάφορα οργανικά, χορωδιακά και θεατρικά σύνολα και εργάζεται πάνω σε παραγωγές στο χώρο της μουσικής, του βιβλίου, του θεάτρου και του χορού.

Οι ώρες των μαθημάτων προγραμματίζονται σε συννενόηση με τον καθηγητή και τον μαθητή.

Επιμορφωτής - καθηγητής: κ. Βασίλης Μανθόπουλος

Ο Βασίλης Μανθόπουλος πήρε πτυχίο κλασσικής κιθάρας με καθηγητή τον Αλέξανδρο Ζέρβα. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το ΤΕΙ Λαμίας, καθώς και του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Production of Popular Music” MMus από το Kingston University του Ηνωμένου Βασιλείου. Τον Δεκέμβριο του 2018 εισήχθη στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά. Εκτός από τη μουσική διδασκαλία, ασχολείται με τη μουσική παραγωγή και συμμετέχει σε διάφορα μουσικά σχήματα ως session μουσικός.

 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα