ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Μαθήματα Πιάνου/ Ενηλίκων & παιδιών

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Παρακολουθώντας την εξέλιξη των μέτρων που εισηγήθηκε τόσο η Ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων όσο και η Κυβέρνηση με σχετική ανακοίνωσή της για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού,
η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης, αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
Το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα.
Για μια ακόμη φορά θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, καθώς το μέτρο αφορά στην μείωση της διασποράς της νόσου.
Για νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη λειτουργία των Επιμορφωτικών Τμημάτων θα σας ενημερώσουμε. 

Έναρξη μαθημάτων: Απο αρχές Οκτωβρίου 2019

Πληροφορίες και εγγραφές στην Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή
Τηλέφωνο: 210 9333702 & 210 9330274
Ώρες: 10.00 - 14.00

Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

 

Επιμορφωτής-Καθηγητής Πιάνου: κ. Μάριος Καραμπότης

 

Ο Μάριος Καραμπότης έχει παρακολουθήσει μαθήματα αρμονίας, διεύθυνσης χορωδίας, ιστορίας, μουσικής, μορφολογίας και μουσικής δωματίου στο Εθνικό ωδείο και στο ωδείο «Μουσική πράξη». Από το 2002 υπήρξε σπουδαστής πιάνου, μέχρι και το 2019, όπου λαμβάνει το πτυχίο του.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύνθεσης διαδικτυακά με τον Jason Allen, καθώς και το masterclass του διεθνούς φήμης συνθέτη Hans Zimmer .
Από το 2012 δραστηριοποιείται ως πιανίστας, έχοντας συμμετάσχει σε ορχήστρες μεγάλων θεατρικών παραγωγών, (Billy Elliot, Evita, Cats) και αξιόλογων καλλιτεχνών (Δάκης, Λένα Αλκαίου, Μπέσυ Αργυράκη, Ελένη Καρακάση, Νίνα Λοτσάρη, Μαρία Γράμψα, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης) και από το 2015 διδάσκει πιάνο.
Το 2019 έκανε τα πρώτα του βήματα ως συνθέτης με την κυκλοφορία του πρώτου κομματιού από την επερχόμενη συλλογή "Nostos".
Αυτή την περίοδο συμμετέχει ως ενορχηστρωτής και musical director στους “Νora’s Cinematic”, στο project των Stereo Soul και ως πιανίστας στην Mesogea Big Band και σε live εμφανίσεις τραγουδιστών και ηθοποιών.

Το πιάνο είναι ένα σόλο μουσικό όργανο που μπορεί να θεωρηθεί έγχορδο ή κρουστό. Έχει 88 πλήκτρα που όταν πατηθούν από τον πιανίστα σηκώνουν σφυράκια που χτυπούν τις χορδές του, παράγοντας έτσι ήχους. Η δυνατότητα μια νότα να παιχτεί απαλά ή δυνατά, δίνει στο πιάνο μια εκπληκτική ποικιλία έκφρασης.
Λόγω της μοναδικής ικανότητας του να λειτουργεί ως πολυφωνικό όργανο (δηλαδή, πάνω από μια νότες ταυτόχρονα), έχει αποτελέσει το όργανο για το οποίο έχουν γραφεί τα περισσότερα έργα από κάθε άλλο όργανο στην ιστορία του Δυτικού πολιτισμού. Είναι το όργανο που αντικατόπτρισε όλες τις αισθητικές και συνθετικές τεχνοτροπίες στην ιστορία του μουσικού γίγνεσθαι.
Μην ξεχνάμε πως είναι το μόνο όργανο που μπορεί να «χωρέσει» μια ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα!

 

 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα