Μαθήματα Πιάνου

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον καθηγητή κ. Μάνο Κιτσικόπουλο, ξεκινάει απο τις αρχές Ιανουαρίου 2018 μαθήματα πιάνου στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Καλό καλοκαίρι!

 

O Μάνος Κιτσικόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε πιάνο με τους καθηγητές Μάξ και Γιάννη Χάλλεκερ, ανώτερα θεωρητικά με τον Αλέξανδρο Διονάτο και Μουσικολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στην συνέχεια σπούδασε στην Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου με την Joanna Mac Gregor, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, Μaster of Arts αποσπώντας τον τιμητικό τίτλο, DipRam award, ως την υψηλότερη διάκριση που δίνεται στην Ακαδημία.
Κατά την διάρκεια των σπουδών του έλαβε διάφορα βραβεία όπως τα Dorothy Briant Award (2012,2013), LIoyd Hartley Prize (2013) ενώ έχει συμπράξει ως σολίστ με διάφορες ορχήστρες όπως την Janacek Philharmonic, Royal Academy Big Band, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα Σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις και ρεσιτάλ σε Ελλάδα, Αγγλία,Tσεχία και Γερμανία (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός", Μουσείο Μπενάκη, Royal Opera House, Southbank Center, Kensington Palace κ.α.).
Για τις σπουδές του στο Λονδίνο έχει αποσπάσει υποτροφία από τα Ιδρύματα: Ωνάση, Athena Scholarship και Life Action Trust.
Τον Δεκέμβριο του 2016 του απονεμήθηκε το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών, ''Ελένης Τ. Μυκονίου'' .
Πρόσφατα ,εμφανίστηκε στο Τρίτο πρόγραμμα όπου πραγματοποίησε ρεσιτάλ σε ζωντανή μετάδοση στον κύκλο " Τρίτη και 3 στο Τρίτο".
Παράλληλα με τις κλασσικές του σπουδές, έχει ασχοληθεί και πειραματιστεί με πολλά διαφορετικά μουσικά στυλ και εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον αυτοσχεδιασμό. Πρόσφατα, έχοντας πρώτη φορά το ρόλο του ενορχηστρωτή, ολοκληρώσε κύκλο τραγουδιών από τον δίσκο της συνθέτριας Μάρθας Μεναχέμ, ''Αλληλουχία'', βασισμένο σε μεγάλους Έλληνες ποιητές (Καβάφης, Λαπαθιώτης, Τριπολίτης, Γκανάς).
Τον Ιούνιο του 2017 ολοκλήρωσε το απαιτητικό πρόγραμμα Artist Diploma in Piano Performance (Level 8 Doctorate) στην Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

 

Πληροφορίες & Εγγραφές στα τηλέφωνα 210 93 30 274 & 210 93 33702

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 12:00 το πρωί στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

×

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα