ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Αρχείο Εκδηλώσεων 2017

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 | Ωρα 19:00

Θεατρική παράσταση "Ωσάν Μήδεια"

Η θεατρική ομάδα Κοινωνικής επανένταξης 18 Άνω παρουσιάζει, στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης την θεατρική παράσταση «Ωσάν Μήδεια».

Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιατρείου Ταξικής Αλληλεγγύης της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης και του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης και την ευγενική παραχώρηση του χώρου απο την ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης.


Λίγα λόγια για την παράσταση: Μια τραγική ηρωίδα και η θεατρική ομάδα του 18 Άνω συναντιούνται επι σκηνής. Η Μήδεια και εμείς. Ο τρόπος, ο χώρος, ο χρόνος...Ο τρόπος να εκφράσουμε συναισθήματα και βιώματα καλά κρυμμένα. Ο χώρος να μοιραστούμε την απόγνωση, την απελπισία και την οργή της Μήδειας, την αλαζονεία και τον εγωισμό του Ιάσονα, την ματαιοδοξία του Κρέοντα, τον τρόμο του άγγελου τον καιροσκοπισμό του Αιγέα. Ο χρόνος να μείνουν τα παιδιά ζωντανά. Να μείνουμε εμείς ζωντανοί. Να κλείσουμε τις πληγές. Να μιλήσουμε. Να εκφραστούμε. Να ζήσουμε.
Είσοδος ελεύθερη.

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα