ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Μαθήματα YOGA

 Για τον μήνα Ιούνιο,

τα μαθήματα της YOGA, θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και ώρα 11.00 - 12.00

 

 

 

 

 Ο Πάνος Κοντογιώργος σπουδάζοντας στο Λονδίνο ( BA of Mass Communication and Media Arts with Hons ) και δουλεύοντας για αρκετά χρόνια στον αδηφάγο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης συναντήθηκε τυxαία με την yoga και η γνωριμία τους έγινε ένας μεγάλος έρωτας, τόσο δυνατός που κατάφερε να του αλλάξει τόσο την ζωή όσο την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Έτσι παρακαλουθεί και ολοκληρώνει το δίπλωμα των 500 ωρών στο σύστημα YogaWorks . Ενώ λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια με τους Edwin Bergman, Jeanne Heileman, Joan Marie Hyman, Chuck Miller, Greville Henwood (GroovyKids teacher training) ,Simon Park (module 1- prana flow - Embodying the Flow Teacher Training , Μπέττυ Παπαδόπουλου και Biff Mithoefere (Yin Yoga Teacher Training). Το 2015 ολοκληρώνει την εκπαίδευσή του στο πρόγραμμα Strech Your Limits (level1 & level2) με τον Nissim Zoares.

Εργάζεται σε γυμναστήρια, clubs, yoga studios, διοργανώνει Workshops και Yoga Retreats και αρθρογραφεί για θέματα Yoga και Wellness σε έντυπα και sites. Ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος σπουδών στο επαγγελματικό εκπαιδευτικό προγραμμα της BFS Academy: Vinyasa Flow Teacher Training 200H, σε Αθήνα και Κρήτη.

Η διδασκαλία του συνδυάζει την έντονη δυναμική ροή με την λεπτομερή ευθυγράμμιση των Asanas, και πότε δεν ξεχνά το μότο του ότι η Yoga είναι για όλους.

Πληροφορίες & Εγγραφές στα τηλέφωνα 210 93 30 274 & 210 93 33 702
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 12:00 το πρωί στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα