Μαθήματα YOGA

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον Επιμορφωτή YOGA κ. Πάνο Κοντογιώργο, ξεκινάει απο αρχές Οκτωβρίου μαθήματα YOGA στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ.

 

Έναρξη Μαθημάτων: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ώρες μαθημάτων: Δευτέρα 11:00 - 12:00 & Παρασκευή 18:00 - 19:00

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ/μήνα 

 

Ο Πάνος Κοντογιώργος σπουδάζοντας στο Λονδίνο ( BA of Mass Communication and Media Arts with Hons ) και δουλεύοντας για αρκετά χρόνια στον αδηφάγο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης συναντήθηκε τυxαία με την yoga και η γνωριμία τους έγινε ένας μεγάλος έρωτας, τόσο δυνατός που κατάφερε να του αλλάξει τόσο την ζωή όσο και την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Ετσι παρακαλουθεί και ολοκληρώνει το δίπλωμα των 500 ωρών στο σύστημα YogaWorks ( μια μοναδική προσέγγιση στη διδασκαλία των asana, εμπνευσμένη από τις κλασικές σχολές της Ashtanga, Iyengar και Vini yoga) με δασκάλες τις μοναδικές στον ελλαδικό χώρο Άννα Ζώρζου (Yoga Works Teacher Trainer ERYT 500 - RYT 500 ) και την Βούλα Μπόλου - Iyengar Yoga Certified Teacher (Junior Intermediate Level III). Ενώ παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια με τους Edwin Bergman, Jeanne Heileman, Joan Marie Hyman και Chuck Miller. Με τον Greville Henwood μαθαίνει πόσο σημαντική είναι η yoga για τα μικρά παιδία ( GroovyKids teacher training) και ο Simon Park του δείχνει πως τίποτα στην yoga δεν κινείται χωρίς την Prana (module 1- prana flow - Embodying the Flow Teacher Training) ενώ το 2015 ολοκληρώνει την εκπαίδευσή του στο πρόγραμμα Strech Your Limits με τον Nissim Zoares.
Εργάζεται σε γυμναστήρια, clubs, yoga studios, ενώ παράλληλα διοργανώνει Workshops και Yoga Retreats στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και αρθρογραφεί για θέματα Yoga και Wellness σε έντυπα και sites. Απο το 2017 είναι υπεύθυνος σπουδών Yoga στην BFS Academy ( Vinyasa Flow T.T 200H)
Η διδασκαλία του συνδυάζει την έντονη δυναμική ροή με την λεπτομερή ευθυγράμμιση των Asanas, και ποτέ δεν ξεχνά το μότο του ότι η Yoga είναι για όλους!

Πληροφορίες & Εγγραφές στα τηλέφωνα 210 93 30 274 & 210 93 33 702
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 12:00 το πρωί στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

×

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα